Wanddecoratie

  • Full Color wallcovers
  • High Gloss foto-art
  • Logo’s & teksten

Sfeerbepalende wanden

Wallcovers. Een scala van mogelijkheden in hoogwaardige kleur en kwaliteit. Een prachtige en unieke full colour print op de muur van uw kantoor als ultieme sfeermaker! Wallcovers zijn op dit moment heeel populair, en terecht. Alles is op maat gemaakt, voor uw ruimte en situatie. Wij beschikken over duizenden unieke foto’s, dus kunnen altijd voldoen aan het gewenste sfeerbeeld. Professioneel advies, een gratis ontwerp en een strakke montage met oog voor detail.

Unieke uitstraling voor elke ruimte!

Voor vrijwel elke wandafwerking is een oplossing. Wij kunnen een lange levensduur garanderen door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de kennis om deze optimaal te benutten.

U kunt fotowanden (wallcovers) o.a. toepassen in: vergaderruimtes, kantoren, entrees, woningen, winkels, tentoonstellingen, beurs events, openbare ruimtes, decors en hotelkamers.

Voor hotels, retail, woning of kantoor

Muren en wanden lenen zich uitstekend voor sfeerbepalende full color wallcover of juist zwart-wit decoraties. Met name op winkels, hotels en kantoren is dit een uitgelezen kans om met uw bezoeker te communiceren. De mogelijkheden zijn divers dankzij de verschillende soorten folies die hiervoor ontwikkeld zijn. Kleurfolies, heldere folies voorzien van een eigen ontwerp en digitale print of een combinatie van deze wallcover folies. De resultaten lopen uiteen, van ingetogen/chique tot spectaculair & opvallend. Matrix Design informeert u graag op het gebied van deze sfeerbepalende wallcovers.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...