Raamfolie

  • Zonwerende raamfolie
  • Inbraakwerende raamfolie
  • Free Vision full-color folie
  • Etsglas raamfolie (matglas)

Zonwerende raamfolie of privacyfolie

De zonwerende raamfolie voor gebouwen zijn verkrijgbaar in verschillende series en zeer uiteenlopend betreffende welk effect u wilt bereiken. Iedere serie heeft haar specifieke eigenschappen. Deze eigenschappen zijn bijvoorbeeld warmtewering, privacy, inbraak- of zonwering, zeker in kantoren wordt het veel toegepast. Voor meer advies over de werking van iedere folie, kunt u contact met ons opnemen. Naast de eigenschappen speelt ook het soort glas een belangrijke rol in het bepalen van de juiste folie op uw glaswand of raam.

Raamdecoratie van etalage tot kantoor

Ramen en glasgevels lenen zich uitstekend voor tijdelijke of permanente raamdecoraties. Met name op winkels en kantoren is dit een uitgelezen kans om met uw klant te communiceren. De mogelijkheden zijn divers dankzij de verschillende soorten folies die hiervoor ontwikkeld zijn. Zandstraalfolie, kleurfolies, heldere folies voorzien van een eigen ontwerp (digitale print) of een combinatie van deze folies. De resultaten lopen uiteen, van ingetogen/chique tot spectaculair/opvallend. Matrix Design informeert u graag op het gebied van raamdecoraties.

Safety First!

Het risico op persoonlijk letsel als gevolg van een ongeluk met glas is veel groter dan men denkt. Veiligheidsfolies zijn speciaal ontworpen om het glas bijeen te houden indien het glas breekt waardoor het rondspatten van glassplinters wordt voorkomen. Het functioneert als een dunne barrière tussen het glas en het onheilspellende effect van buitenaf. De veiligheidsfolie worden door veel veiligheidsinstanties aangeraden om het negatieve effect van gebroken glas te voorkomen. De veiligheidsfolies zijn verkrijgbaar in verschillende diktes afhankelijk van het resultaat wat men wil bereiken. De veiligheidsfolies zijn uiteraard getest en voldoen aan de zogenaamde EN-normen.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...