Keukens & Deuren wrappen

  • Waarom een nieuw keuken? Wrappen!
  • Maar ook meubels, wanden en deuren
  • Met de beste interieurfolie’s

Uw keuken of kastenwand weer als nieuw

Wrapping is het ‘inpakken’ van een voorwerp met speciaal wrapfolie. Dit wrapfolie is speciaal folie van hoogstaande kwaliteit en is buitengewoon flexibel en vormbaar. Het folie volgt de lijnen van het product, sluit naadloos aan en is even sterk als lak. Uw keuken een compleet nieuwe uitstraling? Dat kan! Matrix design biedt hoogstaande kwaliteit voor ieder budget. Onze wrapping specialisten voorzien uw huidige keuken van een speciale krasvaste interieurfolie voor een waanzinnig eindresultaat.

Keuken en meubel restyling

Uw keuken ziet er snel en voordelig weer volledig uit als nieuw! Wij zijn specialist in het aanbrengen (wrappen) van interieurfolie op o.a.: Bureaus, kasten, deuren, balies, tafels, vensterbanken. Maar wij wrappen ook regelmatig volledige keukens. Gehele wanddecoraties en full color raamprints zijn de ultieme sfeerbepalers in elk interieur.

Wrapping een goed alternatief

Zo is het mogelijk om allerlei voorwerpen te wrappen: auto, boot, scooter en vliegtuig. Maar ook meubels, keukens en deuren. Wrapping geeft het product een complete make-over maar is een stuk voordeliger dan spuiten. Bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden in kleur en print te bedenken. Bijna alles is mogelijk. Een groot voordeel van wrapping: Bent u weer toe aan een ander uitstraling? Dan halen we het folie er weer af en kiest u een ander uiterlijk. Dat is met spuiten uiteraard niet mogelijk. Het gebruikte folie is UV-werend, krasvast en eenvoudig te onderhouden.

Meer weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op!

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...