Spandoekframes

  • Vrijstaande spandoekframes
  • Spandoek in gevelframe
  • Losse spandoeken

Vrijstaande spandoekframes

Spandoekframes met spandoek kunnen met vrijstaande tubeframes worden geplaatst ofwel huizenframes met ingespannen wind doorlatende spandoeken die veelal geplaatst worden bij bedrijventerreinen of langs een drukke snelwegen. Vrijstaande spandoekframes zijn qua constructie zwaarder en sterker uitgevoerd dan muurframes aangezien de spandoekframes vaak vrij staan op winderige locaties en dus verankerd zijn in de grond met piketten om de stabiliteit te waarborgen. Deze soort vrijstaande spandoeken in frames worden ook vaak toegepast als bouwbord voor nieuwbouw- en woningprojecten. Maar dan vaak in XXL formaat.

Spandoek reclame in een muurframe

Wij kunnen een gevel spandoek ontwerpen in een muurframe die helemaal voldoet aan al uw wensen en zal professioneel worden gemonteerd. Voor iedere locatie is er een passende oplossing mogelijk die maximaal de aandacht zal trekken. Een spandoek kan tevens worden ingezet als uithangbord voor gelegenheden zoals reclame akties, beurzen en andere events.

Spandoeken met grote attentiewaarde

Voordat u een spandoek zal laten maken, kan u uit ons zeer diverse aanbod een keuze maken. Zo hebt u de keuze uit tal van afmetingen, spandoekframe uitvoeringen en lay-outs. Vaak kiest een projectontwikkelaar of bouwbedrijf voor een bouwbord. Maar waarom geen spandoekframe, ook geheel vrijstaand. Het ontwerp en eindresultaat zal bij Matrix Design altijd van hoge kwaliteit zijn. Zo bent u zeker van een luxueuze en professionele uitstraling die uw promotie maximaal ten goede komt.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...