One Way Vision raamfolie

  • Full Color raamfolie
  • Free Vision raamfolie
  • Zowel voor binnen & buiten!

One Way Vision raamfolie

One way vision folie, ook wel Free Vision raamfolie genoemd is een geperforeerde zelfklevende folie die voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat. De printzijde is wit met een zwarte lijmlaag aan de achterzijde. Dit folie materiaal kunnen wij altijd snel leveren en monteren, uiteraard inclusief onze unieke gratis Full Color ontwerpservice.

Voor voertuigen , gebouwen en winkels

One way vision raamfolie is geschikt voor zowel indoor- als outdoortoepassingen en heeft een maximale printbreedte van 148 cm. Het is erg geschikt voor reclame-uitingen waarbij het zicht naar buiten niet belemmerd mag worden. Anders dan met blinderende raamfolie, kunt u met One way vision folie van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Het daglicht komt uiteraard wel naar binnen. De raamfolie wordt toegepast op voertuigen, gebouwen en in winkels. Deze folie is op dit moment ook zeer populair. Niet zo verwonderlijk, er kunnen namelijk zeer mooie full color visuele-effecten en reclame-uitingen mee worden gemaakt!

Een uniek One Way Vision effect

Doordat de achterzijde van de folie zwart is negeert het menselijk oog de donkere gaatjes en legt het de focus op de heldere kleuren en prints aan de voorzijde. Hierdoor kijk je als het ware dwars door de folie heen. Het effect is zicht naar buiten zonder dat er sprake is van inkijk naar binnen. Houd er rekening mee dat prints op One way vision folie er vaak minder krachtig uitzien doordat de folie voor 40% uit gaatjes bestaat. Wij verhogen daarom het contrast in de ontwerpfase met 10 tot 20%. Wij maken voor het beste printresultaat gebruik van heldere kleuren zonder kleine teksten en andere details. Als laatste speelt licht een grote rol bij het one way vision effect van deze raamfolie. Voor het juiste resultaat moet het licht aan de zichtzijde helderder zijn dan aan de plakzijde, de doorkijk zijde. Dat geldt ook voor ‘s nachts.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...