Auto wrappen

  • Custom Carwrapping
  • Bedrijfsauto wraps
  • Prive auto wrapping

Auto Wrappen, een vak apart

Auto wrappen is het “inpakken” van uw auto door middel van een speciale hoogwaardige gegoten kunststof wrapfolie. Creëer een unieke en bijzondere persoonlijke uitstraling en laat uw auto wrappen door de car wrap specialist uit Spijkenisse. Een matte carwrapping, camo, cabonfolie of met een bijzondere print. De vakkundige en gecertificeerde medewerkers van Matrix Design hebben jaren ervaring met het “inpakken” (wrappen) van auto’s. Hierdoor gaan onze gespecialiseerde signmakers geen enkele wrap-uitdaging uit de weg.

Custom Carwrapping met oog voor detail

Geef uw auto een volledig nieuwe custom look met car wrapping. Auto wrappen is een voordelig alternatief voor het laten spuiten van uw auto. Bovendien is tevens uw originele lak beter beschermd tegen verwering door UV straling. Indien gewenst kunnen wij zelfs een extra veiligheidsfolie aan de voorzijde van uw autowrap aanbrengen. Deze dient om de autowrap en uw autolak extra te beschermen.

3M Preferred Car Wrapper

Bij Matrix Design kunnen wij uw complete auto of delen daarvan (motorkap, dak, spiegelkappen, etc.) wrappen. Niet alleen de wrapfolie is van de hoogste kwaliteit, maar ook de montage word gedaan door onze gecertificeerde 3M preferred car wrappers die echt verstand van zaken hebben met veel ervaring. U bent dus verzekerd van een geweldig eindresultaat. Exclusieve custom topkwaliteit, voor nu en in de toekomst. En altijd tegen realistische tarieven.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...