Meubeldecoratie

  • Restyling van meubels
  • Prints op kastenwanden
  • Meubels en deuren wrappen

Sfeerbepalende meubels en deuren

Wilt u een meubel, balie of interieurelement vernieuwen, renoveren en/of decoreren? Dan zijn de Interieurfolies een snelle, efficiënte en relatief voordelige oplossing.
We gebruiken hiervoor de beste folie die in de markt verkrijgbaar is: 3M Di-Noc folie. Er zijn meer dan 700 verschillende dessins en kleuren beschikbaar, zodat een meubel in ieder gewenste uitstraling te stylen is.

Interieur restyling met interieurfolie

Wrapping is een techniek waarbij een object wordt voorzien van een hoogwaardige kunststof folie. Met het aanbrengen van deze interieurfolie, wordt het meubel meestal omsloten. Daarom wordt er vaak van het ‘wrappen’ van meubels gesproken. In ieder geval wordt er een op een degelijke en hoogwaardige manier een kwaliteitsfolie aangebracht, waardoor de levensduur van een meubel extreem kan worden verlengd. Het product ziet er weer volledig uit als nieuw! Wij zijn specialist in het aanbrengen (wrappen) van interieurfolie op o.a.: Bureaus, kasten, deuren, balies, tafels, vensterbanken. Maar wij wrappen ook regelmatig volledige keukens. Gehele wanddecoraties en full color raamprints zijn de ultieme sfeerbepalers in elk interieur.

Snel en nieuwe "look" met wrapping

Zo is het mogelijk om allerlei voorwerpen te wrappen: auto, boot, scooter en vliegtuig. Maar ook meubels, keukens en deuren. Wrapping geeft het product een complete make-over maar is een stuk voordeliger dan spuiten. Bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden in kleur en print te bedenken. Bijna alles is mogelijk. Een groot voordeel van wrapping: Bent u weer toe aan een ander uitstraling? Dan halen we het folie er weer af en kiest u een ander uiterlijk. Dat is met spuiten uiteraard niet mogelijk. Het gebruikte folie is UV-werend, krasvast en eenvoudig te onderhouden.

Meer weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op!

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...