Sponsorborden

  •  Vereniging sponsorbord
  •  Instelling sponsorbord

Netwerken met een sponsorbord

Netwerken is van groot belang in het bedrijfsleven, meer dan u denkt! Een sportvereniging is de perfecte plaats om een netwerk op te bouwen of te onderhouden door middel van sponsoring. Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden op het gebied van sponsoren. Een sponsorbord langs het veld of in een sportzaal is een goed geziene reclame-uiting. Voor uw vereniging of instelling maken wij elk sponsorbord volledig naar wens.

Materialen en formaten

Sponsorborden zijn in veel materialen en maten leverbaar, elke sportaccomodatie heeft zijn eigen richtlijnen voor de reclame-uitingen en hier kunnen wij op alle manieren goed op inspelen en eventueel een deskundig advies geven. Ook leveren wij regelmatig spandoekframes aan met name sportverenigingen in XXL formaat.

Sponsorbord service

Zit u in een sponsorcommissie en heeft u weinig tijd om het concept sponsorbord samen te stellen met de klant? Dit is geen probleem, Matrix Design neemt deze taak van u over! Voor u blijft er dan meer tijd over voor andere zaken.

Ook worden de sponsorborden bij u op locatie afgeleverd en indien gewenst kunnen wij deze monteren op de gewenste plek. Vraag direct een offerte voor uw reclameborden of spandoeken.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...