Interieurstyling

  • Raamdecoraties
  • Wanddecoraties
  • Full color WallCovers
  • Keukens & Deuren vinyl wraps

Sfeerbepalende wanden & ramen

Met interieurstyling is er een scala aan mogelijkheden in hoogwaardige kleuren en kwaliteit. Een prachtige full colour print op de muur van uw kantoor. Een doorzichtige (Free Vision) raamfolie als onderbreking, reclame of ultieme sfeermaker op een grote raampartij. Dit zijn slechts enkele interieurstyling mogelijkheden op het gebied van de full colour en bij Matrix Design altijd leverbaar in elk gewenst formaat. Wij beschikken over duizenden unieke foto’s, dus kunnen altijd voldoen aan het gewenste sfeerbeeld. Professioneel advies, een gratis ontwerp en een strakke montage met oog voor detail.

Interieur restyling

Met de huidige technieken kun je vrijwel elke wand van een foto of graphic voorzien. Relatief eenvoudig worden saaie kantoren of vergaderruimtes omgevormd tot inspirerende ruimtes en worden anonieme interieurs omgevormd tot gewaardeerd onderdeel van uw bedrijf. Voor vrijwel elke wandafwerking is er een oplossing. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, materialen en montage. En hebben alle kennis in huis om deze optimaal te benutten.

Voor retail, woning of kantoor

Ramen, glasgevels en gladde wanden lenen zich uitstekend voor tijdelijke of permanente decoraties. Met name op winkels en kantoren is dit een uitgelezen kans om met uw klant te communiceren. De mogelijkheden zijn divers dankzij de verschillende soorten folies die hiervoor ontwikkeld zijn. Zandstraalfolie, kleurfolies, heldere folies en wallcovers voorzien van een eigen ontwerp en digitale print of een combinatie van deze folies. De resultaten lopen uiteen, van ingetogen/chique tot spectaculair & opvallend. Matrix Design informeert u graag op het gebied van deze sfeerbepalende elementen.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...