Blinderende raamfolie

  • Blinderende spiegelfolie
  • One Way Vision folie
  • Etsglas raamfolie

Architectural

Blinderende raamfolie voor gebouwen met ramen en glasgevels zijn verkrijgbaar in diverse soorten, afhankelijk welk effect u wilt bereiken. Zo verwerken wij veel spiegelfolie, etsglas raamfolie en full color glasfolie. Iedere soort heeft haar specifieke eigenschappen. Deze eigenschappen zijn warmtewering, inkijkwering, wering tegen lichtinval, zeker in kantoren. Voor meer advies over de werking van iedere folie, kunt u contact met ons opnemen. Naast de eigenschappen speelt ook het soort glas een belangrijke rol in het bepalen van de juiste raamfolie.

Blinderende raamfolie voor magazijn of kantoor

Ramen en glasgevels lenen zich uitstekend voor permanent blinderende raamfolie. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een raamfolie met zonwerende eigenschappen, inbraakwerende folie of een combinatie hiervan. De mogelijkheden zijn zeer divers dankzij de verschillende soorten folies die speciaal hiervoor ontwikkeld zijn. Matrix Design informeert u ook graag op het gebied van deze raamdecoraties.

Safety First!

Het risico op persoonlijk letsel als gevolg van een ongeluk met glas is veel groter dan men denkt. Blinderende veiligheidsfolies zijn speciaal ontworpen om het glas bijeen te houden indien het glas breekt waardoor het rondspatten van glassplinters wordt voorkomen. Het functioneert als een dunne barrière tussen het glas en het onheilspellende effect van buitenaf. De veiligheidsfolie worden door veel veiligheidsinstanties aangeraden om het negatieve effect van gebroken glas te voorkomen. De veiligheidsfolies zijn verkrijgbaar in verschillende diktes afhankelijk van het resultaat wat men wil bereiken. De veiligheidsfolies zijn uiteraard getest en voldoen aan de zogenaamde EN-normen.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...