Etsglas raamfolie

  • Zandstraal look
  • Etsglas raamfolie (matglas)
  • Privacy raamfolie

Sfeer met privacy raamfolie

Grote glazen wanden en hoge ramen hebben als voordeel dat het kantoor ruim en licht oogt. Echter een groot nadeel is het gebrek aan sfeer én aan privacy. Dit is eenvoudig op te lossen door glaswanden te voorzien van glasdecoraties met etsglas raamfolie. Een betere sfeer en vakkundige montage is gegarandeerd…

Etsglas raamfolie met "zandstraal look"

Etsglas raamfolie is een lichtdoorlatende etsfolie dat met name wordt gebruikt om meer- of volledige privacy te creëren. Soms wordt deze vorm van raamfolie ook gebruikt om ramen te decoreren in combinatie met teksten, logo’s en/of afbeeldingen. Etsglas raamfolie met een zandstraal look wordt veel gebruikt in kantoren en openbare gebouwen. Vergaderkamers krijgen net wat meer privacy zonder dat dit ten koste gaat van de hoeveelheid (natuurlijke) lichtinval.

Lichtdoorlatend en stijlvol

Ets raamfolie is er in verschillende vormen, van transparante tot anti inkijk, en hiermee zijn wij instaat verschillende ruimtes subtiel en stijlvol te scheiden van elkaar. Verder kunt u kiezen uit neutrale etsglas folies, beprint etsglas folies en diapositief uitgesneden etsglas folies met logo’s en/of (reclame) teksten.
Matrix Design verzorgt het volledige ontwerp en de montage van Etsfolie en alle overige soorten raamfolie, zowel in opdracht van Print-, media- en reclamebedrijven als direct voor MKB, Retailers, industrie, standbouwers, instellingen, musea en (semi)overheid.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...