Raamdecoratie

  • Etsglas raamfolie
  • Privacy raamfolie
  • Full Color raamfolie
  • Free Vision raamfolie

Sfeerbepalende ramen

Een scala van mogelijkheden in hoogwaardige kleur en kwaliteit. Een prachtige full colour print op de ramen van uw kantoor. Een doorzichtige (Free Vision) raamdecoratie als onderbreking of sfeermaker op een grote raampartij. Dit zijn slechts enkele interieurstyling mogelijkheden op het gebied van de full colour en bij Matrix Design altijd leverbaar in elk gewenst formaat. Wij beschikken over duizenden unieke foto’s en ontwerpen, dus kunnen altijd voldoen aan het gewenste sfeerbeeld. Professioneel advies, een gratis ontwerp en een strakke montage met oog voor detail.

Inspirerende ruimtes, hogere productiviteit

Met de huidige technieken kun je vrijwel elke wand van een foto of graphic voorzien. Relatief eenvoudig worden saaie kantoren of vergaderruimtes omgevormd tot inspirerende ruimtes en worden anonieme interieurs omgevormd tot onderdeel van uw bedrijf. Voor vrijwel elke situatie is er een passende oplossing. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben alle kennis om deze optimaal te benutten.

Voor retail, woning of kantoor

Ramen en glasgevels lenen zich uitstekend voor tijdelijke of permanente raamdecoratie. Met name op winkels en kantoren is dit een uitgelezen kans om met uw klant te communiceren. De mogelijkheden zijn divers dankzij de verschillende soorten folies die hiervoor ontwikkeld zijn. Etsglasfolie (privacy raamfolie), kleurfolies, heldere folies voorzien van een eigen ontwerp en digitale print of een combinatie van deze folies. De resultaten lopen uiteen, van ingetogen/chique tot spectaculair & opvallend. Matrix Design informeert u graag op het gebied van deze sfeerbepalende raamdecoraties.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...