Reclamebelettering

  • Bedrijfswagenreclame
  • Reclameborden
  • Bouwborden
  • Gevelreclame

Reclamebeletteringen op alle objecten

Een van de meest eenvoudige en verstrekkende manieren om uw logo of bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, is het kiezen voor reclamebelettering op uw voertuigen. Afhankelijk van uw onderneming gaat het om personenautos, vrachtwagens, opleggers, bestelwagens, bakwagens of bussen. Hoe groter het voertuig, hoe opvallender de reclame die u erop kunt zetten. Maar ook op een standaard personenwagen springt dit met een juist ontwerp al snel in het oog. Bij ons kunt u kiezen uit een scala aan mogelijkheden afhankelijk van het type voertuigen waarvan uw onderneming gebruik maakt. Indien u nog niet over een logo en/of huisstijl beschikt, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Custom Made reclamebelettering

Bijna elke bedrijf heeft één of meerdere wagens in het wagenpark die dagelijks de weg op gaan. Doordat bedrijfsauto’s vaak grote afstanden afleggen, worden ze door een zeer groot publiek dagelijks aan potentiële klanten getoont. Maak daar dus zeker gebruik van door ze van uw logo, een slogan en/of uw huisstijl te voorzien. Voertuigbelettering is ideaal om elke wagen als rijdend reclameobject in te kunnen zetten. Kies bij voorkeur voor een groot en eenvoudig beeld, aangezien de meeste voorbijgangers uw reclame slechts korte tijd te zien krijgen. Wij helpen u graag met een passend ontwerp die uw bedrijf laat zien! Matrix Design is gespecialiseerd in “Fleetmarking“. Dit betekend dat alle voertuigen in het wagenpark van een bedrijf, een volledig gelijke reclame-uitstraling krijgen. Dus “Custom Made” en dit ongeacht het merk, model of soort voertuig!

Reclame die blijft plakken...

Ook voor uw grote voertuigen kunnen wij van een aangepaste reclame bestickering voorzien. Het voordeel hiervan is dat u met een groot oppervlak kunt werken en dus ruimte hebt voor een echte boodschap. Bedekt u de zijkant van een bus of vrachtwagen, dan is een te klein en/of enkel logo vaak een beetje summier. U kunt de ruimte ook gebruiken om meer informatie te geven over uw producten en diensten, of een bijzondere actie. Vanzelfsprekend dient de volledige reclame wel duidelijk leesbaar te blijven. Dit geldt uiteraard ook voor reclameborden, bouwborden en/of gevelreclame. Contrasten springen meer in het oog en korte teksten blijven langer hangen. Onze creatieve DTP afdeling zal gratis en vrijblijvend enkele pakkende ontwerpen voor uw reclamebelettering voorleggen.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...