Reclamezuilen

  • Reclame totem
  • Bewegwijzerings zuilen

Reclamezuilen van hoge kwaliteit

Reclamezuilen komen in vele vormen, maten en uitvoeringen, bijvoorbeeld reclamezuilen met geïntegreerde verlichting. Voor binnen- en buitentoepassingen. Naast de standaard reclametotems ontwerpen we ook unieke zuilen voor reclame die precies aan de wensen van onze opdrachtgevers voldoen. Matrix Design ontwerpt, levert en plaatst alle soorten gevelreclame zoals reclamezuilen, lichtreclame, reclameborden en spandoeken met frames door geheel Nederland!

Ruime keuze aan reclamezuilen

Een reclamezuil is ideaal wanneer u voorbijgangers kennis wil laten maken met uw bedrijf. Een reclame totem kan buiten en ook  binnen geplaatst worden en bedrukt met beelden en tekst naar keuze. Een reclamezuil is bestand tegen weer en wind en biedt meer dan voldoende ruimte voor uitleg over uw producten of diensten, beelden en eventuele contactgegevens. Wij leveren een ruime keuze aan reclamezuilen in verschillende maten em uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een infozuil met sprekende full-colourbeelden in heldere kleuren. Meestal worden de zuilen uitgerust met zuinige LED verlichting.

Bewegwijzering met reclamezuilen

Ook als bewegwijzering kan een reclamezuil prima dienst doen. Betrekt u met meerdere bedrijven hetzelfde gebouw, dan kunt u op reclame zuilen aangeven welk bedrijf op welke verdieping zit. Een verlichte reclamezuil met pijlen in de richting van een departement bespaart uw gasten onnodig zoeken. Plaatst u de reclamezuil binnen of buiten tegen een wand, dan kunt u hiermee een overzicht geven of een bepaalde sfeerbeelden oproepen. Bewegwijzering buiten kan door gebruik te maken van adrestotems. Deze helpen bezoekers en klanten om uw bedrijf makkelijk te vinden zodat ze geen kostbare tijd verliezen. Ook onze adrestotems zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...