Voertuigreclame

  • Autoreclame
  • Vrachtwagenreclame
  • Fleetmarking
  • OV & Treinen

Personenauto

Bestelauto

Bestelbus

Bestelwagen

Bakwagen

Vrachtwagen

Fleetmarking

Met Matrix Design trots de weg op!

Een voertuig met bestickering of bedrijfsreclame wordt gezien. Maandelijks door wel honderdduizend personen en méér. Mits professioneel aangebracht levert voertuigeclame zeker extra business op. Het is herkenbaar, representatief en doeltreffend! Bovendien vergroot een belettering uw naamsbekendheid. Bij actiemarketing kan makkelijk worden gewisseld van tekst en beeld. Matrix gaat voor autobestickering waar met trots mee gereden zal worden.

Gratis ontwerp & advies

Matrix Design is niet voor niets de landelijke business partner voor het rijdend MKB. Een bestelwagen met uw reclame belettering kan het verschil maken tussen een nieuwe klant of niet. Zonder enige moeite wordt uw bestelwagen duizenden keren per dag gezien. Zelfs als hij stilstaat, zullen de autostickers worden gezien. Maak van uw bestelwagen het perfecte visitekaartje en vraag nu gratis advies voor de beste manier om mede via voertuigreclame meer zakelijk succes te krijgen.

Duidelijk op weg...

Alle soorten voertuigen, van bestelbus tot vrachtwagen en trailers voorzien wij professioneel van een volledig op maat gemaakte en duidelijke reclame. Deze autostickers, logo’s en/of slogun maken wij geheel passend voor elk beschikbaar voertuig en budget.

Convoi exceptionnel

Een vrachtwagen is binnen een wagenpark het meest in het oog springend. Ook gezien het beschikbare oppervlak. Daarom rijdt er vrijwel geen vrachtwagen zonder reclame belettering. Het leent zich uitstekend voor branding, actiemarketing of ter ondersteuning van een landelijke campagne. Met reclame stickers op uw vrachtwagen bouwt u met een eenmalige en geringe investering voortdurend aan naams- en merkbekendheid. Matrix Design doet er alles aan om een normaal transportmiddel om te zetten in uitzonderlijk vervoer!

Fleetmarking

Al uw voertuigen dezelfde unieke uitstraling, op maat gemaakt voor elk voertuig. Fleetmarking of wagenparkbelettering is na mond-tot-mondreclame een zeer effectieve en de voordeligste manier van reclame. Uw merk en/of communicatieboodschap wordt vele duizenden keren per dag gezien. Een wagenpark voorzien van branding of een reclame-uiting kan al vanaf twee voertuigen. Matrix Design transformeert uw (lease)wagenpark om in rijdende blikvangers. Alle voertuigen -groot of klein- zullen met een gelijkwaardige bestickering en uitstraling worden opgeleverd.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...