Lichtreclame

  • Lichtbak reclame
  • LED boxletters

Stijlvolle publiciteit met lichtreclame

De juiste vorm van publiciteit helpt uw onderneming om te groeien. Lichtreclame is een stijlvolle manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Zet u led lichtreclame in, dan wint uw bedrijf aan klasse en cachet. Matrix Design biedt u een ruime keuze aan goedkope lichtreclame voor zowel binnen als buiten. Zo kunt u opteren voor het gebruik van verlichte reclamezuilen, lichtbak, doeklichtbakken, solar zuilen, lichtkoven of verlichte spandoekframes. De kosten van uw lichtreclame zullen u alleszins meevallen.

LED lichtreclame op de gevel

Lichtreclame die in een oogopslag opgemerkt moet worden, vindt u in de vorm van een lichtbak, reclamebord met LED en verlichte spandoekframes. Doordat deze producten aan de gevel worden bevestigd, trekken ze direct alle blikken naar zich toe. U kunt kiezen uit een scala aan formaten afhankelijk van de plaats waar u uw lichtreclame wilt bevestigen. Een groter frame zal uiteraard sneller in het oog springen dan een kleinere variant.

Verlichte reclamezuil voor binnen en buiten

Wilt u een vrijstaande lichtreclame aanschaffen, dan zijn verlichte reclamezuilen of totems de goede optie. Lichtzuilen kunnen buiten geplaatst worden en zijn een relatief goedkope lichtreclame door het gebruik van leds. Ook in het donker kunt u er zeker van zijn dat uw boodschap blijft stralen. Houd er bij het kiezen van uw lichtreclame led allereerst rekening mee dat het beeld zal worden opgelicht. Beelden met veel wit of lichte kleuren zullen erg fel en opvallend overkomen. Dit kunt u alvast in gedachten houden bij het bepalen of ontwerpen van de foto of tekening die u wilt gebruiken. Donkere beelden lichten vanzelfsprekend ook op, maar zullen niet het felle licht uitstralen dat u bij een lichter beeld krijgt. Uniformiteit van uw bedrijfsvisie, huisstijl en led lichtreclame zorgt direct voor meer herkenbaarheid.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...