Autoruiten tinten

  • Autoramen blinderen
  • Ramen tinten met raamfolie

Waarom uw autoruiten blinderen?

Autoruiten blinderen geeft uw personenauto of bestelbus een exclusieve en sportieve uitstraling. Daarnaast creëert u meer privacy doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Het interieur van uw auto blijft ook zeker koeler en verkleurt minder snel. Onze ervaren carwrappers brengen al jaren wrapfolie aan op alle beschikbare voertuigen (van bestelbus tot hypercar). Met een carwrap is uw auto niet alleen een stuk persoonlijker, maar ook nog een stuk “cooler” dan enkel uw autoruiten laten tinten…

Wetgeving autoramen tinten

Om ervoor te zorgen dat uw geblindeerde en/of getinte autoramen binnen de huidige wet- en regelgeving vallen, hebben wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw voorste portieren te tinten met de toegestane 50% tint, maar de achterste portieren zeer donker te maken met een 5% lichtdoorlatende tint. Het openbaar ministerie heeft vastgesteld dat de voorruit en de voorste zijruiten van uw auto tot 50% geblindeerd mogen worden. De overige autoruiten mag u zo donker maken als u zelf wilt, mits er een rechterbuitenspiegel aanwezig is.

Tintfolie van topkwaliteit

Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen werken wij enkel met A-kwaliteit tintfolie van gerenomeerde topmerken. Deze folies beschikken over een dikke hardcoating met geïmpregneerde kleuring en een krasbestendige laag voor een extra bescherming. De blindeerfolie houdt 99% van de schadelijke UV-straling tegen. Daarnaast is de raamfolie vrijwel identiek aan getint glas en is niet geleidend. Tintfolies worden professioneel zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de autoruit geplaatst. De montage is met levenslange garantie.

  • Betrouwbare partner in de Signbranche.
  • Gratis creatief ontwerp & vakkundige montage.
  • No-Nonsense mentaliteit & Afspraak is afspraak!
  • Realistische prijzen & 100% tevredenheidsgarantie.

Enkele voorbeelden...